Kotva
Úřední deska
Srdečně Vás zveme na naše Vánoční trhy,
6.12.2018

které se konají ve středu 12. 12. 2018 od 14 do 18 hodin.

Návrh střednědobého rozpočtu ZŠ Jana Masaryka 21 pro rok 2019 - 2022
19.11.2018

schválený Usnesením Rady MČ Praha 2 č. 65 ze dne 3.12.2018

viz O škole - Dokumenty 

GDPR
25.5.2018

povinné údaje ke zpracování osobních údajů naleznete v sekci Pro rodiče - GDPR

Schválený rozpočet ZŠ Jana Masaryka 21 pro rok 2018
5.3.2018

viz O škole - Dokumenty

 
 
Rozvrhy
Projekty

 

                                              

 

 

 
 
Počítadlo
Online:
3

Dnes:
520

Posledních 7 dní:
4073

Posledních 30 dní:
17599

Celkem:
147648

Mapa webu
A
A
A

Další Informace k zápisu do 1. třídy:

Vloženo: 24.5.2017 | Autor: admin | Zobrazeno: 961x

Vezměte s sebou: občanský průkaz a rodný list dítěte

Ve škole vyplníte: žádost o přijetí a zápisový list (nebo zde ke stažení  Žádost od přijetí (Velikost: 1.12 MB)  a Zápisový list (Velikost: 1.13 MB))

Věk dětí k zápisu:
Povinná školní docházka začíná počátkem školního roku, který následuje po dni, kdy dítě dovrší věku 6 let, pokud mu není povolen odklad (1. 9. 2011 - 31. 8. 2012).

Podmínka pro přijetí dítěte, které dovrší věk 6 let od září 2018 do konce prosince 2018
(datum narození 1. 9. 2012 - 31. 12. 2012)
žádost zákonného zástupce a doporučení školského poradenského zařízení

Podmínka pro přijetí dítěte, které dovrší věk 6 let od ledna 2019 do konce června 2019 
(datum narození 1. 1. 2013 - 30. 6. 2013) 
žádost zákonného zástupce , doporučení školského poradenského zařízení a doporučení odborného lékaře

Odklad povinné školní docházky:
Žádost o odklad musí být podána písemně do 30. 4. 2018.  Žádost musí být doložena doporučujícím posouzením příslušného školského poradenského zařízení a odborného lékaře nebo klinického psychologa (Žádost o odklad ke stažení (Velikost: 1.12 MB))

Cizinci
Občané Evropské unie a jejich rodinní příslušníci mají přístup ke vzdělávání a školským službám podle školského zákona č. 561/2004 Sb., změna č. 472/2011 Sb.
Občané z ostatních zemí mají stejný přístup, pokud prokáží nejpozději při zahájení vzdělávání oprávněnost svého pobytu na území ČR (přechodný pobyt, trvalý pobyt -podle zákona č. 326/1999 Sb. o pobytu cizinců na území ČR).